Fresh and healthy, summery meal today! After a busy day, or after a long swim and sunbathe, there is no appetite for hot food … – nor for cooking activities, I must confess … And here comes to solve the problem today’s recipe! Few pasta for carbohydrates, some tune for proteins, and plenty of vegetables! Katiki cheese to tie all the materials together, which is delicious, light – and also Greek – and ready to eat! Complete and refreshing!
Boil, drain and cool the pasta. Wash the vegetables very well. Cut the tomato into cubes and chop spinach, fresh onions and dill. Drain the tuna from the oil contained in the can. In a large bowl, place vegetables, pasta, tuna and mix. Then add the katiki cheese, olive oil, balsamic vinegar, salt and freshly ground pepper and stir. Ideally, leave it for a while in the refrigerator before consuming it, but if you do not have the patience, consume it right after it’s ready!Smoked Tuna and Katiki Cheese Rigaton
Print This
INGREDIENTS
INSTRUCTIONS
4 comments
Αγαπάω κατίκι, λατρεύω καπνιστό τόνο αλλά μισώ την ωμή ντομάτα οπότε θα κάνω μια αλλαγή! Κατά τα άλλα τέλεια συνταγή και γρήγορη! Μέχρι τώρα έφτιαχνα πένες με κατίκι και πέστο αλλά τώρα πάμε για νέες γεύσεις!
Κατερίνα μπορείς να αντικαταστήσεις την τομάτα με κάποιο άλλο λαχανικό ή και να την παραλείψεις εντελώς άλλωστε αυτές οι συνταγές αφήνουν τόσο περιθώρια για αλλαγές! Γιαυτό τις αγαπάμε κιόλας! Σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου!
Αγαπημένη συνταγή Φωτεινή!! Ειδικά τώρα με τη ζέστη είναι ότι πρέπει!! 🙂
Αυτή η ζέστη Μαριάνθη μου, επιβάλει πιστεύω την κατανάλωση δροσιστικών γευμάτων… 😛
Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου!